Contact met de opening

Contact met de opening over burn-out en psychologische hulp aan hoofdpijn dossiers

Contact met de opening burn–out specialisten
Nieuwlandsedijk 74
4926 AS Lage Zwaluwe
T: 0168 481717

Of reageer per email door Hier te klikken

Of vul onderstaand uw gegevens inDe opening is gespecialiseerd in de psyche van mensen en hebben daarvoor een eigen systeem de ‘succes switch’ programma voor gemaakt om mensen snel inzicht te geven in hun eigen handelen en de verantwoording voor hun eigen leven te laten nemen. Wij zijn als geen ander in staat om direct lucht te geven aan hoofdpijndossiers en het contact met ‘de opening’ geeft u rust en zekerheid in elke situatie.

Het is de kunst om te stralen, ondanks omstandigheden… en iedereen kan dat!
Dit is het uitgangspunt van coaching van ‘de opening’ en hulp bij bijvoorbeeld verzuim aanpak. Stress weerhoudt werknemers ervan om werkelijk te genieten van hun werk en hun leven en zijn dan niet optimaal betrokken bij de organisatie.
Het leven is bedoelt om te genieten en men mag een stralende persoonlijkheid zijn, maar we weten allemaal dat dat niet altijd en overal lukt op het werk en prive. Maar, Je kunt jezelf daarin trainen en door de juiste begeleiding en door te oefenen lukt dat steeds vaker en beter. Succes is gegarandeerd met het successwitch programma.

Marina Schriek schreef tevens het ultieme feelgood-boek Gefeliciteerd met je burn-out om mensen met stress of burn-out te ondersteunen om zich weer goed te gaan voelen. Want waarom laten zoveel mensen het zover komen dat zij hun werk en leven nog maar een vijfje geven? De arbeidstevredenheid is niet erg hoog in Nederland en de uitval door stress is 30%. Ruim 900.000 werknemers gaven aan burn-out klachten te ervaren in 2011! Deze cijfers zijn te hoog en de kosten hiervan zijn niet te schatten.

Contact met de opening geeft weer rust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *