»

mei 21

Gefeliciteerd met je serie van Marina Schriek

Marina Schriek oprichter en eigenaar van ‘de opening’ burn-out specialisten schreef de boekenserie Gefeliciteerd met je … om zo meer mensen te kunnen bereiken. In deze serie “Gefeliciteerd met je…” zijn reeds verschenen:

Gefeliciteerd met je burn-out januari 2013
Gefeliciteerd met je echtscheiding oktober 2013
Gefeliciteerd met je ontslagĀ november 2015

Deze boekenserie is geschreven door Marina Schriek en gaan over de enorme potentie en het vermogen om weer in je kracht gaan staan tijdens of na een burn-out, scheiding, depressie of ontslag van mensen. Een burn-out of een echtscheiding gaat over processen door maken die je verder helpen in je ontwikkeling. Iedereen heeft z’n unieke manieren om dat te doen.
Of het nu een burn-out, een echtscheiding, baanverlies, ruzie, afscheid of teleurstellingen Je groeit altijd.
Als je ergens tegen aan hikt en het er moeilijk mee hebt, nodigt dat uit tot ontwikkelen.
Herken je daar iets in, dan zal je heel veel plezier beleven aan Gefeliciteerd met je burn-out of Gefeliciteerd met je echtscheiding kunnen beleven.

Je mag er altijd op vertrouwen dat je op het juiste moment aangereikt krijgt wat je nodig hebt en wat je verder zal brengen in je proces. Een gesprek, soms met een toevallige voorbijganger, een uitspraak op radio of tv of een boek waar je oog op valt. Je merkt/voelt het vanzelf.
Marina Schriek geeft regelmatig workshops en lezingen over haar boeken door het hele land. Voor de agenda over de “Gefeliciteerd met je…” ga naar de verschillende onderwerpen van uw keuze.

Ga naar Gefeliciteerd met je burn-out, Gefelciteerd met je echtscheiding of naar Gefeliciteerd met je ontslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *